Kuidas eemaldada vestlused Facebookist

Iga kord, kui keegi lisab teid uude grupivestlusse või grupisõnumisse Facebookis, ilmub vestluslõng teie postkastis uue kirje kujul. Mõne aja pärast võivad need vestlused üles kasvada, mistõttu on teiste sõnumite navigeerimine keeruline. Saate oma Facebooki kontolt vestlused eemaldada, kustutades need, kuigi peate need korraga eemaldama.

1.

Klõpsake tööriistaribal „Kodu“ ja valige vasakpoolsest külgribast „Sõnumid“.

2.

Valige saatja nimele klõpsates vestlus, mida soovite eemaldada. Kui te ei näe oma postkastis vestlust, kontrollige kausta "Muu". Kui olete vestluse arhiveerinud, klõpsake "Veel" ja valige arhiveeritud vestluste vaatamiseks rippmenüüst "Arhiveeritud".

3.

Klõpsake ekraani ülaosas asuval nupul "Tegevused" ja valige seejärel menüüst "Kustuta vestlus". Kinnitamiseks klõpsake hüpikaknas uuesti "Kustuta vestlus".

Vihje

  • Saate vestlusest lahkuda ja lõpetada grupilt tulevaste sõnumite saamise, valides vestluse, klõpsates nupul „Tegevused“ ja seejärel valides „Jäta vestlus”.