Kuidas eemaldada klient QuickBooksist

Intuiti väljatöötatud QuickBooks aitab teie ettevõttel kulusid, tehinguid ja klientide nimekirju jälgida. QuickBooks võimaldab klientide nimekirjadel korraldada ja vaadata olulist teavet, nagu nimi, aadress ja konto saldo. Kui klient muutub mitteaktiivseks, võimaldab QuickBooks oma nime loendist eemaldada. Nimetuse peitmine võimaldab hoida klienti failis, samas kui nime kustutamine eemaldab kliendi püsivalt QuickBooksist. Nimekirja puhastamiseks saate ka sarnaseid või dubleerivaid nimesid ühendada.

Peida kliendi nimi

1.

Klõpsake akna QuickBooks ülaosas asuval "Kliendikeskusel".

2.

Klõpsake akna vasakus servas asuvatel klientidel ja töökohtadel.

3.

Topeltklõpsake selle kliendi nime, kellele soovite peita.

4.

Klõpsake tulemuseks olevas Redigeerimisaknas nuppu „Klient on mitteaktiivne”. Klõpsake "OK".

Kliendinimede ühendamine

1.

Klõpsake QuickBooksis nuppu "Kliendikeskus". Klõpsake „Kliendid ja tööd“.

2.

Topeltklõpsake kliendi nimel, mida soovite eemaldada.

3.

Muutke aknas Redigeeri kliendi nimi nimi, mida soovite kasutada. Klõpsake "OK". Kliendinimede ühendamiseks klõpsake "Jah".

Kliendi nime kustutamine

1.

Käivitage QuickBooks. Klõpsake "Kliendikeskus" ja "Kliendid ja tööd".

2.

Klõpsake kliendi nimel, mida soovite eemaldada. Klõpsake "Muuda".

3.

Klõpsake nupul „Kustuta klient: töö”, et kliendist QuickBooksist eemaldada. Korrake seda protsessi iga kliendi jaoks, mida soovite kustutada.

Nõuanded

  • Kui te kliendi kogemata kustutate, avage menüü Redigeerimine. Klõpsake "Undo Delete Customer: Job."
  • Varem peidetud klientide nägemiseks avage kliendinimekiri ja klõpsake "Vaata". Klõpsake "Kõik kliendid".