Kuidas eemaldada inaktiivsed kontod Twitteris

Mõnikord on parem oma ettevõtte mitteaktiivsete Twitteri kontode lõplik deaktiveerimine kui jätta need kõigile nähtavaks, kuna nad võivad tunduda, nagu oleks teie ettevõte enam tegutsenud. Twitter pakub lihtsat protsessi oma passiivse Twitteri konto eemaldamiseks. Kui profiil on deaktiveeritud, eemaldatakse sisu ja teile antakse 30 päeva aega, et meelt muuta.

1.

Logige sisse oma inaktiivse Twitteri kontole.

2.

Klõpsake üleval paremal asuval hammasrattaikoonil ja valige "Seaded".

3.

Liikuge lehe allosale ja klõpsake „Deaktiveeri minu konto”.

4.

Mitteaktiivse konto eemaldamise lõpuleviimiseks klõpsake nuppu sinine „Deaktiveeri”.

Vihje

  • Oma konto URL-i muutmiseks ja uue loomise asemel kasutage oma konto URL-i Twitteri konto aknas.

Hoiatus

  • Kuigi Twitter kustutab teie konto andmed püsivalt 30 päeva pärast selle deaktiveerimist, võib otsingumootorite sisu olla indekseeritud ja seda võib vaadata, kui inimesed teie kontot otsivad.