Kuidas eemaldada LinkedIn soovitusi

LinkedIn pakub funktsiooni, mis võimaldab postitada soovitusi praegustele ja endistele töökaaslastele või töötajatele ning samuti võimaldab teil soovitada saidi liikmetelt soovitusi. Kui saate soovituse, mida te ei soovi oma profiilis kuvada, saate selle oma profiilist eemaldada. See tegevus ei ole püsiv ja võimaldab teil tulevikus soovitust uuesti esitada. Te võite ka teistele kontaktidele saadetud soovitusi alaliselt tühistada.

1.

Logige sisse oma LinkedIn profiili. Klõpsake menüüs "Profiil" ja valige "Soovitused". See kuvab vastuvõetud, saadetud ja taotletud soovituste jaoks kolm vahekaarti.

2.

Soovituste eemaldamiseks, mida teised teile on andnud, klõpsake nuppu "Saadud soovitused". Klõpsake loendis töö pealkirja all käsku "Halda", et vaadata selle töökoha töökaaslaste soovituste loendit. Tühjendage iga soovitava soovituse kõrval asuv kast, seejärel klõpsake „Salvesta muudatused“.

3.

Klõpsake "Saadetud soovitused", et eemaldada soovitus, mille varem keegi teine ​​andis. Klõpsake soovituse vasakul poolel nupul „Muuda“, seejärel klõpsake soovitatava isiku nime all „Tõmba käesolev soovitus“. Soovituse kustutamiseks klõpsake "Kinnita".

Vihje

  • Kui peidate vastuvõetud soovituse ja otsustate hiljem selle kuvada, klõpsake soovituse kõrval olevat kasti, et postitada see tagasi oma profiilile.