Mitme töörühma eemaldamine Windowsis

Te saate töörühmi Windowsi operatsioonisüsteemis eemaldada, avades juhtpaneeli. Töörühm on võrguühendus või võrgudraiv, mis võimaldab kasutajatel faile ja printereid jagada. Võrguühendus võib olla traadita või töögrupi arvutid ja printerid võivad olla ühendatud Etherneti kaablite kaudu. Töörühma võrgu eemaldamine on lihtsam kui selle lisamine.

1.

Lülitage Windowsi arvuti sisse ja oodake, kuni operatsioonisüsteem täielikult laadib.

2.

Klõpsa alumisele tegumiribale menüüst "Start" ja seejärel klõpsake "Juhtpaneel". Avaneb juhtpaneeli aken.

3.

Klõpsake "Võrgu- ja ühiskasutuskeskuse" ikooni.

4.

Paremklõpsake võrgu töörühmas, mida soovite eemaldada. Klõpsake rippmenüüst suvandit "Võrgu eemaldamine". Korrake seda sammu mitme võrgu eemaldamiseks, kuna iga töörühm tuleb eraldi kustutada.

Vihje

  • Peate eelnevalt eemaldatud võrgutöögrupile looma uue profiili.