Kuidas eemaldada sünkroonitud fotod iPadist

Kasutades iTunes'i sünkroonimisprotsessi, saate fotosid arvutisse oma iPadi fotode rakendusse üle kanda. Saate kasutada ka seda sünkroonimisprotsessi, et eemaldada eelnevalt sünkroonitud fotod oma iPadist. IPad ei võimalda teil sünkroonitud fotosid otse rakendusest Photos. Siiski saate iPadiga tehtud fotosid kustutada või e-kirjadest ja tekstisõnumitest salvestada.

1.

Ühendage iPad andmesidekaabli abil arvutiga.

2.

Avage arvutis foto rakendus ja kustutage sünkroonitud fotod, mida soovite iPadist eemaldada. Te ei pea fotosid arvutist füüsiliselt eemaldama, kuid peate need sünkroonitud fotoalbumitest eemaldama.

3.

Avage oma arvutis iTunes-rakendus, tehes topeltklõps iTunes'i ikoonil.

4.

Valige vasakpoolsel navigeerimispaneelil iPad. Klõpsake iTunes'i vahekaardil "Fotod" ja valige kaust, mis sisaldab fotosid lehe ülaosas asuva "Fotode sünkroonimise" kõrval asuvast rippmenüüst.

5.

Valige suvand "Valitud albumid, sündmused ja näod ning lisage automaatselt" ja asetage märkeruut fotode albumite kõrval, mida soovite iPadiga sünkroonida. Valige album, kust eemaldasite üksikud fotod.

6.

Sünkroonitud fotode iPadist eemaldamiseks klõpsake nupul Rakenda.

Asjad vajavad

  • iPad andmesidekaabel