Kuidas Facebooki vestlusest välja logida

Professionaalse kohaloleku harimine sotsiaalsete võrgustike saitidel on täna äritegevuse lahutamatuks osaks, kuid nende vestlusfunktsioonid võivad teie või teie töötajate jaoks töötamise ajal häirida. Mõnikord võite üheaegselt sisse logida mitmetele suhtlusvõrgustikele, võib-olla postitad Facebooki staatuse värskenduse, lastes Twitteri järgijatel viimaseid ettevõtte uudiseid ja osaleda LinkedIn arutelus. Jääge Facebooki vestlusest välja logitud, et keskenduda erinevatele platvormidele.

1.

Logige sisse Facebooki ja vaadake oma sõprade loendit ekraani paremas servas asuvas vestlusaknas. Vestlusakna allosas kuvatakse ristkülikukujuline riba.

2.

Klõpsake ristkülikukujulises ribas suvandite ikoonil, mis on kujutatud käiguna. Vajuta "Go Offline".

3.

Facebooki vestlusesse sisselogimiseks, kuid mõnedele inimestele, kes olete välja loginud, liikuge allapoole valikute menüüs „Täpsemad seaded“. Klõpsa ringi kõrval „Kõik teie sõbrad näevad sind, välja arvatud ...“ ja sisestage allolevas dialoogiboksis kõigi sõprade nimed, kellega te ei soovi vestelda, või klikkige ringi kõrval, mis asub „Ainult mõned sõbrad sind näevad ... "ja sisestage sõprade nimed, keda olete valmis teid võrgus nägema

Vihje

  • Oma Facebooki sõbraga offline avamiseks klõpsa vestlusakna avamiseks oma akna paremas servas olevas sõprade loendis oma nimele ja seejärel klõpsake üksikute vestlusakna ülaosas asuvate suvandite ikoonil ja liikuge valikule minna selle sõbra juurde.