Kas Skype'i vastuseid on võimalik püsivalt kustutada?

Skype'i teie või kellegi teise tüübi vastuseid saab jäädavalt kustutada. Kõige tähtsam on meeles pidada, et Skype ei luba teil üksikuid vestlusi kustutada, vaid kogu vestlusajaloo. Kui te seda teete, kustutate kõik Skype'i kiirsõnumid, kõne- või videokõnede üksikasjad, häälsõnumid, SMS-tekstisõnumid ja kõik saadetud või vastuvõetud failid. Ka vestlusajaloo kustutamisel ei ole seda võimalik taastada. Protseduur varieerub veidi sõltuvalt sellest, kas töötate Windowsi või Maci operatsioonisüsteemiga arvutil.

Windowsi operatsioonisüsteem

1.

Logige Skype'i sisse, kasutades oma Skype'i ID-d ja parooli. Teie arvuti peab olema Internetiga ühendatud, et see oleks edukas. Avaneb Skype'i aken.

2.

Klõpsake ekraani ülaosas asuval menüüribal „Skype”. Kuvatavast rippmenüüst klõpsake „Privaatsus“.

3.

Klõpsake „Hoidke ajalugu“ ja valige „Kustuta ajalugu”. Teie vestluse ajalugu eemaldatakse. Kui teil on suur vestlusajalugu, võib see protseduur võtta mitu minutit. Nüüd on teie Skype'i vastused lõplikult kustutatud.

Mac OS X

1.

Logige Skype'i sisse, kasutades oma Skype'i ID-d ja parooli. Teie arvuti peab olema Internetiga ühendatud, et see oleks edukas. Avaneb Skype'i aken.

2.

Klõpsake ekraani ülaosas asuval menüüribal „Skype”. Eelistuste ekraani avamiseks klõpsake „Eelistused…“.

3.

Klõpsake vahekaarti „Privaatsus“. Klõpsake nuppu „Kustuta kõik vestlusajaloo“. Teie Skype'i vastused kustutatakse. Kui teil on suur ajalugu kustutada, võib see võtta paar minutit. Kui protsess on lõpetatud, olete kõik Skype'i vestlused jäädavalt kustutanud.

Nõuanded

  • On võimalik kustutada üksikuid kiirsõnumeid, mille olete Skype'is kirjutanud vaid mõne minuti pärast nende saatmist. Selleks paremklõpsake kiirsõnumil ja valige „Eemalda sõnum“.
  • Skype'i privaatsuspaneelil saate muuta aja, mil Skype teie ajalugu salvestab. Valikud ulatuvad “Forever” -st kuni “Never” -ni, mitme vahega. Pärast määratud ajavahemikku kustutatakse teie Skype'i vastused automaatselt.
  • Skype Mac OS X puhul saate kustutada kogu ühe vestlusajaloo ainult ühe konkreetse Skype'i kontakti kohta. Paremklõpsake Skype'i akna külgriba kontaktisiku nime ja valige ilmuvast menüüst „Kustuta vestlus”. Kõik vestlused, mis teil on selle isikuga olnud, kustutatakse jäädavalt.