Samme kirjutada pressiteade, mis müüb midagi

Kui olete uue ettevõtte omanik, on oluline veenduda, et meediaväljaanded, koolid, valitsusasutused ja püsikliendid teavad teie uusi tooteid ja teenuseid. Üks võimalus seda teha on kirjutada tõhus pressiteade, mis veenab neid, et teie toode on nende elule kasulik.

Top Müügipunktid

Pressiteate kirjutamisel, mis müüb toodet või teenust, keskenduge vähem üldistele üksikasjadele ja rõhutage kõiki unikaalseid aspekte. Näiteks, kui reklaamite iseseisvat raamatupoodi, kirjutage, kuidas olete spetsialiseerunud väljatrükitud raamatutele ja haruldastele vinüülplaatidele vanematele klientidele, kes ikka veel tahavad kuulata muusikat oma plaadimängijas. Või jõuda noorema publiku juurde, märkides, et pakute kasutatud õpikuid taskukohaste hindadega.

Varasemad ja praegused saavutused

Pressiteate kirjutamisel peaksite arutama ka saavutusi, mis olete saavutanud pärast oma ettevõtte avamist. Näiteks kui teil on loomulik tervisekauplus, võiksite mainida, et teie poe kliendibaas on kasvanud 200-lt 400-le kliendile. Kui mõned teie tooted olid kohalikes või riiklikes väljaannetes, märkige nende väljaannete nimed. Arutage, miks need konkreetsed tooted nendest tunnustust said ja miks nad potentsiaalsete klientide jaoks töötaksid.

Vaadake oma sihtrühma

Kui kirjutad, mõtle, kes on teie sihtrühm. Näiteks, kui üritate reklaamida vintage-mänguasjakauplust, siis on teie sihtturgudel tõenäoliselt päevakeskused, koolid, koduskoolituse tugirühmad, vanemad, haiglad ja kirikud.

Kaasa pressikomplektid

Kui soovite oma pressiteadet tõesti tõhusaks muuta, siis kaugemale lihtsalt pressiteate kirjutamisest. Näiteks kui teil on imporditud šokolaadifirma, võite lisada brošüüri, mille iga lehekülg on lõhnastatud teie kommide erineva maitsega. Võite lisada ka lugejale kataloogi, mis sisaldab erinevaid tooteid ja pilte koos hindadega. Lõpuks saate lugeja soovil saata väikesi šokolaadiproove.